MAKTABGACHA VA MAKTAB YOSHDAGI BOLALARDA TAFAKKURNI RIVOJLANTIRISHNING IJTIMOIY-PSIXOLOGIK USULLARI - Daminova Maqsuda Muzaffarovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Аnnotatsiya: Bolalar o‘z tabiatlariga ko‘ra haddan tashqari qiziquvchan bo‘ladi. Ular hamma narsani bilishi juda zarur: ta’mini tatib ko‘rishi, ushlab ko‘rishi, tushunarsiz va yangi bo‘lgan narsalarga o‘z tushuntirishlarini o‘ylab topishi, tajriba o‘tkazib ko‘rishi va o‘z farazlarini tekshirishi.