MAKTABGACHA TA’LIMDA - OTA ONALAR HAMKORLIGI - U. Akbarova (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Maktabgacha ta’lim tizimida ota-onalar hamkorligi bolalarning har tomonlama yetuk barkamol shaxs sıfatida ulg’ayishi qolaversa, ijtimoiy, ma’naviy va intellektual rivojlanishida hal qiluvchi rol o’ynaydi. Ushbu annotatsiyada maktabgacha ta’lim tashkilotlari va ota-onalar o’rtasidagi samarali hamkorlikning asosiy jihatlari, uning bolalar tarbiyasiga ta’siri va amaliyotda qo’llaniladigan eng yaxshi usullar yoritilgan.