MAKTABGACHA TA’LIM SOHASIDA RIVOJLANTIRISH ISTIQBOLLARI - Ergasheva Naima (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Mazkur maqola O’zbekistonda maktabgacha ta’lim tizimining rivojlanish istiqbollarini, joriy islohotlarni va xalqaro tajribalardan olingan saboqlarni tahlil qiladi. 2025-2030 yillarga mo’ljallangan yangi dasturlar, metodik yondashuvlar va tizimli o’zgarishlar yoritilgan bo’lib, ular maktabgacha ta’lim sifatini oshirishga qaratilgan. Maqolada "Ilk qadam" dasturining yangi pedagogik yondashuvlari tahlil qilinadi.