AN’ANAVIY VA MULTIMEDIYAVIY JANRLARNING O‘XSHASH VA FARQLI TOMONLARI - Muxlisa Abdullayeva (TADQIQOTLAR, 2025)
ANOTATSIYA: Ushbu maqolada jurnalistikaning an’anaviyligi va multimediyaviyligi o‘rganib chiqildi. Janrlarning o‘xshash va farqli tomonlari bugungi media misolida chuqur tahlilga tortildi. Maqola ilmiy nazariy jihatdan o‘rganilib, janrlarning zamonaviy mediadagi o‘rni yoritib berildi.