LABARATORIYDA BOSHQARUV TIZIMINI RAQMLASHTIRISH LIMS BO‘YICHA ILMIY ISHLARNING ADABIYOTLAR TAHLILI. - Abduvoxid Abduraxmonovich Mamajonov; Abdujabborov Obidjon Oribjon o‘g‘li (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqola Laboratoriya ma’lumotlarini boshqarish tizimi (Laboratory Information Management System-LIMS) bo‘yicha sciencedirect ma’lumotlar bazasidagi maqola, kitob va ilmiy ishlar jamlanmasini tahlil qilish orqali LIMS ni o‘rganishga bo‘lgan talab qay darajada o‘sib borayotganini ko‘rsatishga qaratilgan.