BLOGERLIKNING JURNALISTIKADAGI O‘RNI - Roʻzmatova Sadoqatxon (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Blogerlikning jurnalistikadagi o‘rni bugungi kunda axborot maydonida muhim va keng qamrovli mavzulardan biriga aylangan. Internetning keng tarqalishi va ijtimoiy tarmoqlarning rivojlanishi bilan birga, blogerlik faoliyati jadal sur’atlarda o‘sib bormoqda. Bu jarayonda blogerlar nafaqat shaxsiy fikrlarini ifoda etuvchi shaxslar sifatida, balki axborot tarqatish va jamiyat fikrini shakllantirishda muhim vosita sifatida ham namoyon bo‘lmoqda. Blogerlik va jurnalistika o‘rtasidagi munosabatni chuqur tahlil qilish bugungi zamon axborot makonini to‘g‘ri anglash uchun zarurdir.