PSIXOLOGIYADA PSIXOTERAPIYA MASHGʻULOTLARINING OʻRNI VA AHAMIYATI HAMDA BOLALAR HAYOTIGA IJOBIY TA’SIRI - Ismayilova Roza Kambardinovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Psixoterapiya – davo maqsadlarida bemor yoki bemorlar guruhi psixikasiga ta’sir ko‘rsatish jarayonidar. Davo maqsadida kasal psixikasiga ko‘rsatiladigan har handay ta’sir ham psixoterapiya jumlasiga kiravermaydi. Masalan, psixafarmakalogiya preparatlar bilan psixikaga ta’sir ko‘rsatish psixoterapiya emas. Psixoterapevtik ta’sirning asosiy turi so‘z bilan ta’sir ko‘rsatishdir.