XULQI OGʻIR OʻSMIR YOSHDAGI BOLALAR BILAN ISHLASHNING ZAMONAVIY PSIXOLOGIK USULLARI - Aslanova Nodira Mirzakarimovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya. Shaxs og‘ishgan xulqini psixologik korreksiyalash jarayoni kechiktirib bo‘lmas vazifa hisoblanadi. Sababi og‘ishgan xulqning psixologik muammolarini amaliy yordam berish orqali hal qilish muhim hisoblanadi. Bunda barcha aloqador shaxslar, pedagog-psixolog hamda subyektning yaqin insonlari birgalikda ish olib borib, maqsadga erishishi tavsiya etiladi.