TIBBIYOT MUASSASALARIDA FARMATSEVTIKA HISOBOTI VA BUXGALTERIYA TIZIMINI AVTOMATLASHTIRISH - Xoliqova Mo‘tabar A’zamovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Mazkur maqolada tibbiyot muassasalarida farmatsevtika hisoboti va buxgalteriya tizimining avtomatlashtirilishi zarurati, bu yo‘nalishda mavjud muammolar, ilg‘or texnologik yechimlar hamda samaradorlikni oshirish imkoniyatlari tahlil qilingan. Dori vositalarining harakati, hisob-kitobi, moliyaviy monitoringi va hisobot shakllarini raqamli platformalar orqali boshqarishning afzalliklari yoritilgan. Maqolada avtomatlashtirishning amaliy foydasi real muassasa tajribalari asosida ochib berilgan.