NUTQIDA KAMCHILIGI BOR BOLALAR RIVOJLANISHINING PSIXOFIZIOLOGIK XUSUSIYATLARI - Jalilova Nilufar (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada nutqida kamchiligi bor bolalarning psixik xususiyatlari:diqqati,idroki,xotirasi, tafakkuri,nutqiy rivojlanishi,birlamchi,ikkilamchi nuqsonlar,nutqiy rivojlanish,korreksiya,kompensatsiya ishlari haqida ma’lumot beriladi.