TA’MINOT ZANJIRINI BOSHQARISH VA UNING BARQARORLIGINI OSHIRISH MEXANIZMLARI - QARSHIYEVA FOTIMA VAHOB QIZI (TADQIQOTLAR, 2025)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada ta’minot zanjiri tushunchasi va uning tarkibiy qismlari, ta’minot zanjirini boshqarish va barqarorligini oshirish mexanizmlari yoritib berilgan.Ta’minot zanjirining boshqaruv vazifalari nimalardan iborat ekanligi,uni samarali boshqarish nimalardan iboratligi ta’kidlangan. Barqaror ta’minot zanjirining foydalari ko’rsatilgan.Ushbu maqola shu sohadagi ilmiy izlanuvchilar va mustaqil tadqiqotchilar uchun foydali bo’lishi mumkin.