KICHIK MAKTAB YOSHIDAGI BOLALARNING AQLIY QOBILIYATINI RIVOJLANTIRISHNING PEDAGOGIK JIHATLARI - Sayfiyeva Farangiz Sayomidinovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Mazkur maqolada kichik maktab yoshidagi bolalarning aqliy rivojlanish tushunchasi, bolalarning aqliy qobiliyatini rivojlantiriishning pedagogik va psixologik jihatlari to’g’risida ma’lumotlar keltirilgan.