LAKUNALAR VA ULARNING TARJIMA QILISHDAGI MUAMMOLARI - Parpibayeva Maftuna Zafarjon qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotasiya: Ushbu maqolada badiiy tarjimada lakunalarni ifodalashning asosiy usullari – to‘ldirish, moslashtirish, almashtirish va izoh berish usullari tahlil qilinadi. Lakunalar va ularning badiiy tarjimada tutgan o‘rni haqida so’z borgan.