INTERFAOL METODLAR ORQALI SONNI IKKIGA BOʻLISH - Abdullayeva Oysanam (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Sonni ikkiga boʻlish matematikada eng oddiy va eng asosiy amallardan biri boʻlib, u nafaqat matematikani oʻrganishning boshlangʻich bosqichida, balki kundalik hayotda ham keng qoʻllaniladi. Bu amalni toʻliq tushunish va unga oid koʻnikmalarni shakllantirish uchun interfaol metodlardan foydalanish juda muhimdir. Interfaol metodlar oʻquvchilarning faolligini oshiradi, ularning mavzuga qiziqishini uygʻotadi va bilimlarni yanada mustahkamlashga yordam beradi.