“AGROBUXGALTERIYA” DASTURIY MAHSULOTINING QO‘LLANILISHI VA UNING SAMARADORLIGI - Qalandarova Gulbahor Matyakubovna; Rustamova Irodaxon (TADQIQOTLAR, 2025)
Kirish Qishloq xo‘jaligi iqtisodiyotning eng muhim tarmoqlaridan biri sanaladi. Ushbu sohada samarali boshqaruv va aniq hisob yuritish tizimi korxonaning moliyaviy holatini to‘g‘ri aks ettirishda va ishonchli qarorlar qabul qilishda muhim ahamiyatga ega. Raqamli transformatsiya jarayonlari qishloq xo‘jaligida ham o‘z ta’sirini ko‘rsatmoqda. Ayniqsa, “Agrobuxgalteriya” dasturiy mahsuloti kabi innovatsion yechimlar buxgalteriya hisobining sifatini oshirish, inson omilidan kelib chiqadigan xatoliklarni kamaytirish va ish jarayonini avtomatlashtirish imkonini bermoqda.