TA’LIM MENEJMENTI: BOSHQARUV KOMMUNKATSIYA JARAYONI SIFATIDA - Barno Abdullayeva Baxtiyor qizi; Oybarchin Maxmudova Axatovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada menejment asoslari va ta’lim menjmenti, menejmentdagi istiqbolli dolzarb innovatsiyalar, ta’lim tashkilotida korporativ madaniyatni shakllantirishning o‘ziga hos xususiyatlari, xodimlarni boshqarish. Boshqaruv aloqa jarayoni sifatida