MAVZU: PSIXOLOGIK YORDAMNING ZAMONAVIY METODIKASI (ONLAYN PSIXOTERAPIYA MISOLIDA) - Karimova Mastura (TADQIQOTLAR, 2025)
Anotatsiya O‘zbekcha: Mazkur maqolada zamonaviy psixologik yordam ko‘rsatish usullaridan biri – onlayn psixoterapiya haqida so‘z yuritiladi. Unda inson ruhiyatiga ko‘rsatilayotgan masofaviy yordamning afzalliklari, mavjud kamchiliklari, uning samaradorligini oshirish yo‘llari va psixologik immunitetni kuchaytirishdagi o‘rni yoritiladi. Xususan, raqamli texnologiyalardan foydalangan holda amaliy psixologik xizmatlar ko‘rsatishning ijobiy jihatlari, yoshlar bilan ishlashdagi samarasi, shuningdek, yurtimizda bu yo‘nalishda olib borilayotgan ishlarga alohida e’tibor qaratiladi.