YUQORI TALABALARDA SOG‘LIQNI SAQLASHGA BO‘LGAN MUNOSABATNI SHAKLLANTIRISH TAJRIBASI - G‘afurova Nafisa (TADQIQOTLAR, 2025)
ANNOTATSIYA: Ushbu maqolada o‘smir yoshdagi barcha o‘zgarishlar jumladan sog‘lik holatida yuz beradigan o‘zgarishlarga munosabati va ushbu sog‘lik holati shaxs sifatida shakllanishga ta’siri tahlil qilingan. Ular jamiyat jamiyatini rivojlantirish uchun zarur bo‘lgan ijtimoiy va aqliy resursni tashkil etadigan o‘zgarishlar va jamiyatda yuzaga keladigan o‘zgarishlar va innovatsiyalarning nozik ko‘rsatkichi sifatida asosiy o‘rin tutadi. Shu sababli ushbu davrda sodir bo‘adigan holatlarni atroflicha tahlil qilish dolzarb ahamiyat kasb etmoqda.