PEDAGOGIK TEXNOLOGIYA TUSHUNCHASI VA UNI DARS JARAYONIDA QO‘LLASH MEXANIZMLARI - Axmedova Kamuna Muxammadxodjayevna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya. Mazkur maqolada pedagogik texnologiya tushunchasi va uni dars jarayonida qo‘llash mexanizmlari hususida ayrim fikr-mulohazalar bayon etilgan. Shuningdek maqolada pedagogik texnologiya tushunchasining tarixiy ildizlari, mualliflarning unga bergan ta’riflari keltirilgan bo‘lib, ushbu fikrlar asosida yakuniy mulohazalar yoritilgan.