YER SAYYORASIDAGI CHUCHUK SUV TANQISLIGI VA UNI KIMYOVIY USULLAR ORQALI BARTARAF ETISH YO‘LLARI - Ziyotova Gulisa Rajamatovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya. Suv tabiatda keng tarqalgan bo’lib, u tiriklikning asosi bo’lgan bebaho boylikdir. Suv butun jahon davlatlarining ijtimoiy-iqtisodiy farovonligi va atrofmuhitni muxofaza qilishning asosiy omillaridan biridir.