PARRANDALAR GO‘SHTI VA TUXUMINING VETERINARIYA SANITARIYA EKSPERTIZASI - O‘rinova Moxira Baxromjon qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Mazkur maqola parrandalar go‘shti va tuxumini veterinariya sanitariya ekspertizasiga qo‘yiladigan talablar bo‘yicha keng tarzdagi ma’lumotlar tahlilidan niborat. Shuningdek, tuxumni tovarliligi bo‘yicha klassifikatsiyasigab tegishli barcha talablar maqolada o‘z aksini topgan.