KOMPRESSOR KONSTRUKSIYASI TURLARI VA ULARNI SANOATDA QO`LLANILISHI - Hayitov Shuxrat Shokir o`g`li (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Kompressorlarni ishlash prinsipi, vazifasi, bosimi, sovutish usuli, yuritma dvigateli bo`yicha ma`lumotlar berish.