INGLIZ TILINI MUSTAQIL O’RGANISHDA UCHRAYDIGAN MUAMMOLAR VA ULARNING YECHIMLARI - Ko'palova Maftuna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ingliz tilini mustaqil o‘rganishda uchraydigan muammolar va ularning yechimlari haqida so‘z borganda, bu jarayon murakkab va ko‘p qirrali ekanligini tan olish lozim. Ingliz tili, dunyo miqyosida eng ko‘p tarqalgan va qo‘llaniladigan tillardan biri bo‘lib, uni o‘rganish ko‘plab insonlar uchun muhim maqsad hisoblanadi. Mustaqil o‘rganish esa o‘z-o‘zini boshqarish, motivatsiya va samarali o‘rganish strategiyalarini talab etadi. Shu bois, til o‘rganishda duch kelinadigan qiyinchiliklarga to‘xtalib, ularni yengish yo‘llarini ko‘rib chiqish muhimdir.