STRATEGIK MENEJMENT YONDASHUVLARI ASOSIDA OLIY TA`LIM TIZIMINI BOSHQARUVINI SAMARADORLIGINI TAKOMILLASHTIRISH - Sadikova Zilola Botir qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya Maqolada strategik menejment asosida oliy ta`limni boshqarish masalalari muhokama etiladi. Shuningdek mintaqaviy klasterlar tizimida oliy ta’lim alohida o‘ringa egaligi xususidagi fikrlar bayon etilgan.