O‘QUVCHILARNING O‘RGANISH USLUBLARI (VIZUAL, AUDIAL, KINESTETIK) VA ULARGA MOS METODIKALARNI QO‘LLASH YO‘LLARI - Qobilova Dilfuza Asatjanovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya Zamonaviy ta’lim jarayonida o‘quvchilarning bilim olishdagi individual farqlari, ayniqsa, ularning o‘rganish uslublari muhim omil sifatida e’tirof etilmoqda. Ushbu annotatsiya “O‘quvchilarning o‘rganish uslublari (vizual, audial, kinestetik) va ularga mos metodikalarni qo‘llash yo‘llari” mavzusini yoritadi. Asosiy e’tibor o‘quvchilarning bilimni qanday qabul qilishi, eslab qolishi va qay tarzda samarali o‘rganishini ta’minlashga qaratilgan.