TA’LIM TIZIMIDA O’QITUVCHI VA O’QUVCHILAR O’RTASIDAGI KONFLIKTLAR - Shukurov Xursan Gadoyevich; Norova Intizor Haqberdiyevna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Maqolada ta’lim faoliyati jarayonida, o’qituvchi va o’quvchilar o’rtasida sodir bo’ladigan nizolar, uni keltirib chiqaruvchi omillar, konflikt haqida turli xil qarashlar va o’tkazilgan tadqiqot natijasida ayrim xulosa va takliflar yoritib berilgan.