PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALARNING TA`LIM-TARBIYA JARAYONIDAGI O`RNI - Shukurov Xursan Gadoyevich; Norova Intizor Haqberdiyevna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada ta`lim-tarbiya jarayonida pedagogik texnologiyalarning o`rni, yangi innovatsion metodlarni ta`lim sohasiga olib kirishning bugungi kundagi ahamiyati to`la yoritilgan.