MATEMATIK BILIMNI BAHOLASHNING USTUVOR MEZONLARI. - Shukurov Xursan Gadoyevich; Norova Intizor Haqberdiyevna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Baholash jarayoni aniq maqsadni ko‘zlab amalga oshiriladi. Ushbu maqolada maktab ta’limida o‘quvchilar bilimini baholashning ustuvor holatlari yoritib beriladi.