ТАРБИЯСИ ҚИЙИН ЎСМИРЛАР БИЛАН ИШЛАШ ТЕХНОЛОГИЯЛАРИ - Махмудова Дилфуза Жумабоевна (TADQIQOTLAR, 2025)
Аннотация: Taрбияси оғир ўсмирлар билан ишлашда бадиий педагогика имкониятларидан фойдаланиш йўлларини аниқлаштириш. 1. Тарбияси оғир ўсмирларнинг педагогик-психологик ўзига хосликларини очиб бериш. 2. Тарбияси оғир ўсмирлар билан олиб бориладиган ижтимоий-педагогик фаолият мазмунини ёритиб бериш. 3. Тарбияси оғир ўсмирлар билан ишлашда бадиий педагогиканинг имкониятларини кўрсатиб бериш.Тарбияси оғир ўсмирлар билан ишлашда Тоҳир Малик асарларидан фойдаланиш .