SPORTCHILAR ORASIDA DOPING VOSITALARIDAN FOYDALANISH HOLATLARI VA ULARNING SALBIY OQIBATLARI. - Burxonov Bahodir Hayotovich (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada sportchilarning doping vositalaridan foydalanish holatlari, ularning asosiy sabablari va sog‘liqqa salbiy ta’siri tahlil qilinadi. Shuningdek, dopingning sportdagi axloqiy me’yorlarga zidligi, xalqaro tashkilotlarning unga qarshi kurashish usullari ham ko‘rib chiqilgan. Muallif ushbu muammoni bartaraf etish uchun ta’limiy, nazorat va huquqiy choralarni taklif etadi.