ALISHER NAVOIYNING “LISON UT-TAYR” ASARINI O`QUVCHILAR ONGIGA SINGDIRISH. - Axmedova Xumora (TADQIQOTLAR, 2025)
Ushbu maqolada g’azal mulkining sultoni Alisher Navoiyning “Lison ut-tayr” asarini maktablarning yuqori sinf o`quvchilari, akademik litseylar o`quvchilari uchun mustaqil dars soatlarida o`rganish usullari tavsiya etilgan. Komil inson g’oyasini o’quvchilar ongiga singdirishda ushbu asarning o`rni bo`lakcha. Bugungi kun yoshlari ongiga qay tariqa tushuntirish bayon etilgan.