KOMBINATORIKANI OʻQUVCHILARGA OʻQITISH METODLARI - Abdufayozov Jaxongir Faxriddin oʼgʻli (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Kombinatorika - bu matematikada muhim va qiziqarli bir soha bo’lib, u obyektlarni tartibga solish, tanlash va joylashtirish usullarini o’rganadi. O’quvchilarga kombinatorikani o’rgatish esa, nafaqat matematik qobiliyatlarni rivojlantirish, balki mantiqiy fikrlashni, muammoni hal qilish ko’nikmalarini va ijodkorlikni oshirishda ham muhimdir. Ushbu maqolada kombinatorikani o’quvchilarga o’rgatish metodlari haqida ma’lumotlar berilgan.