MURAKKAB FUNKSIYALARDAN HOSILA OLISH USULLARI - Abdulloyev Amrullo Narzullo o'g'li (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Murakkab funksiyalardan hosila olish usullari matematik analizning muhim qismi bo’lib, u matematikada va uning turli sohalarida keng qo’llaniladi. Murakkab funktsiyalar bir yoki bir nechta oddiy funksiyalarning birikmasidan tashkil topgan bo’lib, ularning hosilalarini hisoblash jarayoni ko’pincha qiyin bo’lishi mumkin. Ushbu maqolada murakkab funksiyalardan hosila olishning asosiy usullari va ularning qo’llanilishi haqida ma’lumotlar berilgan.