O’TKIR HOSHIMOVNING “DUNYONING ISHLARI” ASARIDA ONA TIMSOLIGA TAVSIF - Maxamadaliyeva Feruza Rasuljon qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Mazkur maqola taniqli o’zbek yozuvchisi O’tkir Hoshimovning “Dunyoning ishlari” asarida matonatli ona, muruvvatli ayol obrazini to’laligicha ochib berishga qaratilgan bo‘lib, muallifning badiiy mahorati, uslubi, tili kabi masalalar tadqiq etilgan.