OʻSMIRLARDA KUZATILADIGSN PSIXOLOGIK-RUHIY HOLATLARNI ANIQLASH VA UNI BARTARAF ETISHNING MUAMMO VA YECHIMLARI - Salimova Nasiba Panjiyevna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Maqolada o‘quvchilarining psixologik xususiyatlari, o‘smir xulq- atvori shakllanishining ijtimoiy psixologik muammolari o‘rganilgan.