HAYOT FAOLIYATI XAVFSIZLIGI FANINING BO’LIMLARI VA YO’NALISHLARI - Axmedjonov Shuhrat Boltayevich (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Insonning faol harakatlari yig’indisi - faoliyat tushunchasini bildiradi. Aynan mana shu faoliyat insonlarni boshqa tirik mavjudotlardan farqlantiradi. Demak, faoliyat -insonning bor bo’lib turishi uchun zaruriy ko’rsatkich hisoblanadi. Mehnat esa inson faoliyatining eng oliy shaklidir. Shuning uchun faoliyat ham, mehnat ham bo’lmasa, kishilik jamiyati ham bo’lmaydi.Hayotiy faoliyat - bu odamning kundalik faoliyati, dam olishi, turmush tarzidir.