SPORT KURASHIDA SARALASH - Muratov Muzaffar Shermamatovich; Xusainov Shamshidin Yalgashevich; Shermamatov Akobir Muzaffar o’g’li (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Jamiyatimizda sog’lom turmush tarzini shakllantirish, aholining ayniqsa yosh avlodning jismoniy tarbiya va ommaviy sport bilan muntazam shug’ullanishi uchun zamon talablariga mos shart – sharoitlar yaratish, sport musobaqalari orqali yoshlarda o’z irodasi, kuchi, mardlik va vatanparvarlik, ona Vatanga sadoqat tuyg’ularini kamol toptirish, shuningdek, maqolada yoshlar orasidan iqtidorli talaba – sportchilarni saralab olish ishlarini tizimli takomillashtirish keltirilgan.