LIPIDLAR ASOSIDA SIRT FOAL MODDALARNI OLISH - Azimova Sevinch Nayimovna; Abduraxmonova Zamira Ergashboyevna; Tashanov Odil Safarovich; Eshkobilova Mavjuda Ergashboyevna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Kimyoviy sintez usuli sirt faol moddalarini ishlab chiqarish uchun keng qo’llaniladi, chunki bu usul mahsulot xususiyatlarini nazorat qilishga imkon beradi.