AXBOROT-TEXNOLOGIYA VOSITALARI HAYOTIMIZDA - Bebitova Marjona; Abdusayidova Fotima; Egamberdiyeva Ma'suda (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotasiya:Ushbu maqolada hozirgi davrda biz uchun doimiy koʻmakchi, yordamchi boʻlib qolgan axborot texnologiyalari vositalari toʻgʻrisida soʻz boradi. Bilamizki, XXI asr internet asri hisoblanadi va bizning atrofimiz ham turli xil axborot- texnologiyalari toʻlgan. Har kunda bir bora boʻlsa ham texnologiyalarga ishimiz tushadi. Bu maqola orqali ayan shu texnologik-qurilmalarni yoritmoqchiman.