ISAJON SULTONNING “SHAMOLLI KECHA” HIKOYASINING BADIIY TAHLILI VA TABIAT TASVIRI - Otaboyeva Dilnoza; Marksova Nafosat (TADQIQOTLAR, 2025)
Annatatsiya. Ushbu maqolada Isajon Sulton asarlaridagi tabiat tasviri, xususan "Shamolli kecha " hikoyasining badiiy talqini keng yoritildi. Shuningdek tabiat tasviri masalasi ham ilmiy tahlil qilingan.