ЮЗЛАШТИРИШНИНГ АЛОҲИДА ТЕРГОВ ҲАРАКАТИ СИФАТИДА МОҲИЯТИ ВА АҲАМИЯТИ. - Ганиев Шахобитдин Холматович (TADQIQOTLAR, 2025)
Аннотация. Мақолада юзлаштиришни алоҳида тергов ҳаракати сифатида ўтказилишнинг процессуал тартиби кўриб чиқилади, ишни судга қадар юритишда далилларни олиш, баҳолаш ва текширишга қаратилган ушбу тергов ҳаракатининг моҳияти, ўрни ва аҳамияти тўғрисида олимларнинг фикрлари келтирилган. Муаллиф жиноятларни тергов қилишда юзлаштириш тактикасида инновацион ахборот технологияларидан фойдаланиш имкониятининг асосий йўналишларини таҳлил қилади.