SOFOKLNING “SHOH EDIP” TRAGEDIYASIDA OBRAZLAR TIZIMI - Ahmadjonova So‘najon (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqolada, Sofoklning “Shoh Edip” tragediyasidagi obrazlarning o‘ziga xos xususiyatlari tahlil qilindi. Shuningdek, xudolar va insonlarning oʻzaro munosabatlari taqdir va erkin iroda oʻrtasidagi ziddiyatlar hamda axloqiy qadriyatlar muhokama qilindi.