SUN`IY INTELLEKT DAVRIDA STRATEGIK MARKETING - Shomirzayeva Nozima Timur qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqolada sun’iy intellektning strategik marketingga ta’siri tahlil qilinadi. Sun’iy intellekt mijozlar xulq-atvorini tahlil qilish, shaxsiylashtirilgan kontent yaratish, reklama kampaniyalarini optimallashtirish va raqobat tahlilini avtomatlashtirish orqali marketing strategiyalarini takomillashtirishga yordam beradi. Maqolada SI texnologiyalarining marketingda qo‘llanilishi, asosiy afzalliklari va kelajak tendensiyalari yoritiladi. Shuningdek, real misollar orqali SI strategik marketingga qanday inqilobiy o‘zgarishlar olib kelayotgani ko‘rsatiladi. Tadqiqot natijalari sun’iy intellektdan foydalanish marketing samaradorligini oshirishini tasdiqlaydi.