PEDAGOGIK ODOB-AXLOQ QOIDALARI - Raximjonova Mahliyo Komiljon qizi; Mahliyo Djakbarova Ibrohimjonovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Pedagogik odob-axloq qoidalari ta’lim jarayonining muhim asoslarini tashkil etadi. Ushbu qoidalar o’qituvchilar va o’quvchilar o’rtasidagi munosabatlarni tartibga solish, ta’lim muhitini yaxshilash va o’quvchilarning shaxsiy rivojlanishiga yordam berish maqsadida ishlab chiqilgan. Ta’lim jarayonida odob- axloq qoidalariga rioya qilish, har bir ishtirokchining mas’uliyatini oshirish va o’zaro hurmatni mustahkamlashga xizmat qiladi.