JINOIY JAZO TUSHUNCHASI, UNING MAQSADI VA TIZIMI. - Otayev O’tkirbek Matyoqubovich (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotasiya: Mazkur maqolada jinoyat sodir etishda sodir etishda ayblangan shaxslarga nisbatan qoʻllanadigan maʼnaviy, moddiy yoki jismoniy cheklashlar bilan bogʻliq boʻlgan majburlov chorasi to’g’risidagi ishlarni ko’rib chiqishning ayrim jihatlariga ilmiy asoslangan ma’lumotlar berilgan.