YOSHLARDA SPORT ORQALI VATANPARVARLIK TUSHUNCHALARINI SHAKLLANTIRISH - Jaynarov Nodir Fozilovich (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya. Mazkur maqolada yoshlarda sport orqali vatanparvarlik tushunchalarini shakllantirish masalasi bayon etilgan. Shuningdek, vatan tinchligi, ozodligi yo‘lida o‘z hayotlarini qurbon qilgan ko‘plab fidoiylarning mard va jasurligi haqidagi ma’lumotlar yoritilgan.