SPORTNI OMMALASHTIRISHDA MARKETINGDAN FOYDALANISH: KURASH MISOLIDA - Sheraliev Ismonali Imonalievich (TADQIQOTLAR, 2025)
Sportni ommalashtirishda marketing strategiyalari bizning sport faoliyatimizni rivojlantirishda muhim rol o’ynaydi. Kurash, o’zining boy tarixi va madaniyati bilan, sport turlari ichida alohida o’rin egallaydi. Ushbu maqolada marketingning kurashni ommalashtirishdagi roli, zamonaviy reklama vositalari va strategiyalar orqali sportchining imkoniyatlarini qanday oshirish mumkinligi ko’rib chiqiladi. Shuningdek, kurash musobaqalarini tashkil etish, tadbirkorlik hamkorliklari va ijtimoiy tarmoqlardagi faollik orqali sportning jamoatchilikdagi o’rnini qanday mustahkamlash mumkinligi haqida fikrlar ilgari suriladi. Ushbu yondashuv nafaqat kurash sportini, balki umumiy sport madaniyatini rivojlantirishga xizmat qiladi.