ESHQOBIL SHUKUR IJODIDA AVTOPSIXOLOGIK LIRIKA VA LIRIK QAHRAMON TABIATI - MELIMURODOVA MAFTUNA SHUHRATOVNA (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Mazkur maqolada taniqli shoir Eshqobil Shukur ijod namunalari asosida avtopsixologik lirika tahlilga olinib , unda lirika lirik qahramon tabiati yoritiladi.