STRATEGIK MARKETINGDA KONTENT MARKETINGIDAN FOYDALANISH SAMARADORLIGI - Mamajonova Munavvara Abdurasul qizi; Xaydarova Kamola Axinjanovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Strategik marketingda kontent marketingidan foydalanish samaradorligi.Ushbu maqolada strategik marketing jarayonlarida kontent marketingining ahamiyati va samaradorligi tahlil qilinadi. Kontent marketingi yordamida brendlar o’z auditoriyasiga foydali va qiziqarli ma’lumotlar yetkazishi, mijozlar bilan uzoq muddatli munosabatlarni o’rnatishi mumkin. Maqolada muvaffaqiyatli kontent marketing strategiyalarining misollari va ular orqali raqobatbardoshlikni oshirish usullari ham ko’rib chiqiladi.