BOLA TARBIYASIDA PSIXOLOGIYANING O‘RNI – BOLALARNING RUHIY RIVOJLANISHIDA OTA-ONANING ROLI, TO‘G‘RI TARBIYA METODLARI VA BOLALAR PSIXOLOGIYASI. - Madraximova Shaxnoza Azatboyevna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Bola  tarbiyasida  psixologiyaning  o‘rni  –  Bolalarning  ruhiy rivojlanishida ota-onaning roli, to‘g‘ri tarbiya metodlari va bolalar psixologiyasi.